WONEN

Gezellig wonen mét kinderen vraagt soms om wat aanpassingen. Bij In den olifant staan de kids centraal maar dat kan alleen maar goed blijven gaan met gelukkige ouders. Onze tip: Richt je huis kidsproof in zonder in te boeten op sfeer en comfort. Met de prachtige collectie van Lorena Canals wil je niet enkel de kinderkamer, maar ...

Lees meer

WONEN

Gezellig wonen mét kinderen vraagt soms om wat aanpassingen. Bij In den olifant staan de kids centraal ...

Lees meer

 

WONEN

Gezellig wonen mét kinderen vraagt soms om wat aanpassingen. Bij In den olifant staan de kids centraal maar dat kan alleen maar goed blijven gaan met gelukkige ouders.

Onze tip: Richt je huis kidsproof in zonder in te boeten op sfeer en comfort. Met de prachtige collectie van Lorena Canals wil je niet enkel de kinderkamer, maar je hele huis een make-over geven. En kidsproof it is want alles is handig machinewasbaar!

Verder kan je nog heel wat leuke decoratie toevoegen zoals de oldschool opwindbare robots van Mr & Mrs Tin, prachtige mobiles om bij weg te dromen, lieve rotan opberg manden, kindvriendelijke lampen, schattige kapstokjes, pluchen dierenkoppen, wekkers en muziekdozen ….