NAAR SCHOOL

Met je zelfgekozen rugzak of boekentas naar school vertrekken, dat geeft een boost. Bij In den olifant hebben we opnieuw gekozen voor lokale topmerken. Voor de kleutertjes zijn er de allerschattigste kleurrijke tassen met dierenfiguurtjes van Trixie. Er zijn zelfs bijpassende drinkflesjes, brooddozen, turnzakken en sporttassen...

Lees meer

NAAR SCHOOL

Met je zelfgekozen rugzak of boekentas naar school vertrekken, dat geeft een boost. ...

Lees meer

 

NAAR SCHOOL

Met je zelfgekozen rugzak of boekentas naar school vertrekken, dat geeft een boost. Bij In den olifant hebben we opnieuw gekozen voor lokale topmerken.

Voor de kleutertjes zijn er de allerschattigste kleurrijke tassen met dierenfiguurtjes van Trixie. Er zijn zelfs bijpassende drinkflesjes, brooddozen, turnzakken en sporttassen. De kleutertassen van Jeune Premier zijn ronduit prachtig en ze zitten super. Nieuw in de collectie is Fresk met lieve prints en ook met bijpassende lunchdozen, drinkflessen en thermos snackdoosjes. Check trouwens zeker de bijpassende regenjas, laarzen en paraplu bij ‘kleding’.

Voor de basis school kozen we voor het ruime assortiment van het Belgische Jeune Premier. Mooi, sterk en ergonomisch voor kids in de hele lagere school. Mix of match met pennenzak en turnzak voor een stijlvolle en comfortabele schooltijd.