Een step kiezen doe je zo!

Onze 5 stappen om de perfecte Micro step te kiezen

_

Micro Mobility kinderstep

Micro Mobility is één van onze favoriete merken bij In den Olifant. Het is een naam die synoniem staat voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Als pionier van de compacte vouwstep en de iconische step met 3 wielen, heeft het Zwitserse Micro Mobility sinds 1996 een onovertroffen reputatie opgebouwd in de wereld van mobiliteit voor zowel kinderen als volwassenen. Met een speelgoedwinkel die midden in de binnenstad van Antwerpen ligt zijn we bij In den Olifant uiteraard fan van leuke stepjes voor jong en oud.

We weten bij In den Olifant dat kiezen voor een Micro Steps de beste keuze is voor jou en je gezin, maar hoe kies je nu juist de perfecte step voor jou uit onze grote Micro collectie?

Micro Maxi Mini stepjes voor kinderen

Start met steppen vanaf 1 jaar (!): De Micro2Grow Step

De ideale manier om je kleintje vanaf 1 jaar oud kennis te laten maken met steppen, dat is met de Micro2Grow Step van Micro Mobility! Deze speciaal ontworpen 4 in 1 kinderstep is de ideale metgezel voor jonge ontdekkingsreizigers (en hun ouders) die de wereld willen verkennen op een leuke en veilige manier.

Bovendien groeit de Micro2Grow Step mee met je kind en kan je er minstens 5 jaar lang en langer van genieten. Het is eerst een duwfiets, daarna een driewieler, een kleine en grote step. Plus eens uitgestept kan je hem ZEKER nog een tweede leven geven voor kleine broer of zus, een neefje of ... Met zijn traploos verstelbare stuur en veilige ontwerp groeit deze eerste step mee met je kleuter, terwijl het lean-to-steer systeem hen helpt om op een speelse manier te leren sturen en balanceren.

Laat je kleintje vandaag nog beginnen met steppen en zie hoe ze vol vertrouwen en plezier de wereld ontdekken!

Meegroeistep voor kleuters eerste step met duwstang en 3 wielen

Ontdek de Magie van Mini Micro Steps: Steppen in Stijl!

De Mini Micro Step van Micro Mobility is de ideale keuze om kinderen vanaf 2 jaar de wereld van steppen te laten verkennen. Met het unieke lean-to-steer mechanisme leren kinderen intuïtief sturen door hun gewicht te verplaatsen, terwijl de step verkrijgbaar is hele reeks kleurcombinaties zodat de lievelingskleur van jouw mini er zeker tussen zit.

Voeg daarbij de betoverende LED-lichtjes in de wielen toe, die geen batterijen nodig hebben maar worden aangedreven door beweging, en je hebt de perfecte metgezel voor jonge avonturiers! Kies jouw favoriet hier >

Micro Mini Eerste step met 3 wielen
 

Kies jouw Micro Mini Step met 3 wielen

 
 
 
Micro Mobility Steps voor de hele familie kinderen volwassenen
Step micro met glitters en 3 wielen

"Elk aspect van een Micro Step is zorgvuldig ontworpen met de filosofie built to last in gedachten, waardoor deze steps bestand zijn tegen intensief gebruik en jarenlang plezier bieden."

Surf door de straten met de Maxi Micro

We zeiden het al: onze collectie Micro steps is even kleurrijk als groot. Is je kindje al wat ouder dan is de Micro Maxi onze aanrader. Ontworpen voor iets oudere kinderen, biedt de Micro Maxi Step een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Het stuur is traploos verstelbaar, dit wil zeggen dat er geen 3 vaste standen zijn zoals bij andere steps maar dat je de step écht op lengte van je kindje kan instellen.

Het puur Zwitsers design is beschikbaar in alle kleuren van de regenboog terwijl kinderen genieten van een soepele en stabiele rit. Of het nu gaat om een dagje in de stad of een avontuurlijke rit door het park, de Micro Maxi Step staat garant voor urenlang plezier voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Ontdek onze Micro Maxi Steps met 3 wielen

 
 
Micro Maxi plooibare blauwe step
plooibare kinderstep micro mobility
steps met 3 wielen en lichtjes in de wielen micro Eco lijn
 

Sprite Deluxe, Led of Cruiser

Met hoogwaardige materialen en Zwitsers vakmanschap, zijn de Micro steps bij In den Olifant de ultieme keuze voor stijlvolle en praktische mobiliteit in de stad. Wist je dat Micro de uitvinder is van de allereerste plooibare step? De Micro Sprite is tot op heden één van de bestsellers en is geschikt voor zowel oudere kinderen, tieners als volwassenen. Hallo mama en papa, zin in een ritje samen met je mini? Dan kan!

Ook grotere kinderen, tieners en volwassenen kunnen dus hun favoriet kiezen in de Micro collectie van In den Olifant. Of je nu op zoek bent naar de wendbaarheid van de Micro Sprite of de robuuste prestaties van de Micro Cruiser, onze collectie heeft voor elk wat wils.

eerste plooibare step deluxe
kinderen 8 jaar step micro eco
 

Een collectie om trots op te zijn: de Micro ECO-lijn

Wie had er ooit gedacht dat steppen bij zou dragen aan de circulaire economie? Met de ECO lijn gaat Micro rechtstreeks de strijd aan om het plastic probleem in de oceanen aan te pakken

De Micro Eco-lijn heeft een reeks Mini en Maxi steps vervaardigd uit gerecycled "Groen Plastic", afkomstig van de maritieme industrie, waaronder oude visnetten en touwen, waardoor de hoeveelheid plastic afval wordt verminderd en een circulaire economie wordt gestimuleerd. Een mooi bijdrage aan een groenere toekomst voor iedereen.

Eco collection micro mobility eco steps
 
scootaheadz accessoires voor je micro step

Maak het af met de juiste accessoires

Wil je graag een knuffel meenemen, dat laatste nieuwe speeltje, een zonnebril opbergen, lintjes aan je stuur, extra lichtjes of een eenhoorn... ja een eenhoorn. Uniek aan de Micro Mobility steps is dat je je step makkelijk kan personaliseren naar eigen smaak en noden.

Heb je je favoriete step gekozen, bekijk dan zeker ook eens onze collectie Micro accessoires in onze winkel of webshop.

 

Customize je Micro step

 
Micro accessoires voor je step

Meer inspiratie van In den Olifant

Jellycat blog In den Olifant

Waarom is Jellycat zo populair?

Lees meer >

Stapelstein parcours balance board

Wat kan je allemaal doen met Stapelstein?

Lees meer >