BABY

Met een baby in huis, gaat er een heel nieuwe wereld open voor jonge ouders én voor de grootouders. Je bent overspoeld door liefde voor het kindje en dat wil je tonen. Om de kinderkamer gezellig in te richten, kan je al heel wat vinden bij ons. Zoals het allermooiste wiegje of eerste bedje, die rustige ronddraaiende mobiel, een zacht knuffeldoekje of een grappige (muziek)knuffel met veel dingetjes om aan te voelen …

Lees meer

BABY

Met een baby in huis, gaat er een heel nieuwe wereld open voor jonge ouders én voor de grootouders ...

Lees meer

 

BABY

Met een baby in huis, gaat er een heel nieuwe wereld open voor jonge ouders én voor de grootouders. Je bent overspoeld door liefde voor het kindje en dat wil je tonen. Om de kinderkamer gezellig in te richten, kan je al heel wat vinden bij ons. Zoals het allermooiste wiegje of eerste bedje, die rustige ronddraaiende mobiel, een zacht knuffeldoekje of een grappige (muziek)knuffel met veel dingetjes om aan te voelen.

Maar een baby groeit snel, supersnel. Al snel zal je kindje nood hebben aan extra uitdaging. Bij In den olifant helpen we jou om je schatje in elke fase genoeg (maar niet te veel) prikkels te bieden.

Voor dat knuffeldoekje hebben we trouwens als favoriet Sigikid. Met veel texturen, vaak van bio-katoen en prachtige warme kleuren voelt baby zich ongetwijfeld meteen welkom. Aan een maandje of 3 mag het al wat meer zijn. Met een mooie rammelaar van Minmin Copenhagen, Plan Toys of Haba kan hij al eens lekker gek doen. Komen de tandjes erdoor? Dan is een stevig rubber bijtspeeltje van Oli & Carol, liefst in de vorm van een radijs of een appelsien, perfect. Met het felgekleurde zachte activiteitenspeelgoed van Lilliputiens ontdekt jouw schatje de wereld op zijn eigen tempo.

Spelen is, naast eten en slapen, een dagtaak voor een baby. En héj, ‘goed gereedschap is het halve werk’ zeggen ze. Daarom kiezen wij enkel voor het allerbeste “gereedschap” voor jouw baby. Onze loopwagens bijvoorbeeld, daar kan je kleine kapoen zich veilig aan rechttrekken. En bovendien zijn ze nog mooi ook. Check maar eens die van Plan Toys.

We hebben bij In den olifant ook een voorliefde voor goed design. En als dat dan ook nog eens Belgisch of Nederlands is, dan zijn we dubbel blij. Voor baby raden we dan ook met plezier het mooie houten en textiel speelgoed van het Belgische Trixie aan. De Nederlandse Wobbel is een begrip en kan gerust al voor jouw kruipende baby. En tenslotte is het Belgische SmartMax de eerste kennismaking met constructiespeelgoed.